040 696 918 | info@verticalgarden.si
Brezplačna dostava za naročila večja od 200€

Grah

Ena najbolj zanimivih oblik mikrozelenjave. Veliko presenečenje je poseben okus. Poseben zaradi vitlic ter lepih, zaobljenih listov ter zanimivega okusa. Krožnik popestri tako vizualno kot aromatično.
4,00 €
-
+

Značilnosti

  • Kalitev: 2 do 3 dni
  • Okus: Grahovo mikrozelenje, poganjki in vitice imajo okus po svežem grahu iz stroka! Surovi so hrustljavi in jih surove lahko uporabimo v pomfriju, jih uporabimo za izboljšanje vizualnega izgleda jedi ali pa z njimi kuhamo.
  • Bogata hranila: visoka vsebnost vitamina C in A, kalcija, železa in vlaknin.

Podrobneje o grahu

Grahove vitice, ki so podobne grahovim poganjkom  so izjemno nežnega videza, a če jih pojeste nekaj, boste sprostili nežen izbruh svežega grahovega okusa, ki prikliče pomlad. Te grahove vitice so na voljo vse leto, kar vam omogoča, da kadar koli uživate v pomladnih okusih.

Poganjki graha so po okusu podobni svežemu grahu iz stroka. Vendar pa imajo več listov in so na splošno bolj nežni in manj vlaknati kot grahovi poganjki, vzgojeni iz semen zelenega graha.

Vendar sta oba odličnega okusa in ne glede na to, ali sta sesekljana ali kuhana na pari, imata okus po svežem grahu iz strokov. Pred uporabo svetujemo, da stebla nasesekljate, preden jih dodate solati ali kuhani jedi. Dodate lahko takšne kot so ter jih popečete ali kuhate na pari.

Značilnosti

  • Kalitev: 2 do 3 dni
  • Okus: Grahovo mikrozelenje, poganjki in vitice imajo okus po svežem grahu iz stroka! Surovi so hrustljavi in jih surove lahko uporabimo v pomfriju, jih uporabimo za izboljšanje vizualnega izgleda jedi ali pa z njimi kuhamo.
  • Bogata hranila: visoka vsebnost vitamina C in A, kalcija, železa in vlaknin.

Podrobneje o grahu

Grahove vitice, ki so podobne grahovim poganjkom  so izjemno nežnega videza, a če jih pojeste nekaj, boste sprostili nežen izbruh svežega grahovega okusa, ki prikliče pomlad. Te grahove vitice so na voljo vse leto, kar vam omogoča, da kadar koli uživate v pomladnih okusih.

Poganjki graha so po okusu podobni svežemu grahu iz stroka. Vendar pa imajo več listov in so na splošno bolj nežni in manj vlaknati kot grahovi poganjki, vzgojeni iz semen zelenega graha.

Vendar sta oba odličnega okusa in ne glede na to, ali sta sesekljana ali kuhana na pari, imata okus po svežem grahu iz strokov. Pred uporabo svetujemo, da stebla nasesekljate, preden jih dodate solati ali kuhani jedi. Dodate lahko takšne kot so ter jih popečete ali kuhate na pari.

*
*
*